LINKER
INFO
Denne bloggen blir skrevet av Ine som er ansatt ved Christiania GlasMagasin Bryne. For spørsmål/kontakt, send en e-mail til Ine her: ineh@digernes.as, eller send en e-mail til butikken her: cg434@christianiaglasmagasin.no.

Antall besøkende på bloggen vår:

Ønsker du å få tilsendt e-mail ved eventuelle fremtidige salg/hendelser? Klikk her for å registrere deg!
Har du Facebook? Bli fan av Christiania GlasMagasin Bryne ved å klikke her!
tirsdag 23. februar 2010 @ 20:02
TIPS!
Det er mange som kommer til oss for å kjøpe seg ny stekepanne, og vi har ett godt utvalg i forskjellige merker og modeller. Men, det er mange som ikke er klar over noen av "huskereglene" når det gjelder stell og bruk av stekepanner med belegg i! Disse reglene gjelder ikke bare våre panner, men alle panner med belegg, om de er kjøpt hos oss eller andre steder. De følgende tingene er greit å vite når man har kjøpt seg ny stekepanne med belegg og vil at den skal vare lenge:


  • Les alltid bruksanvisningen som følger med stekepannen

  • Unngå bruk av sterk varm, bruk aldri mer enn 70-80% av komfyrens kapasitet (det vil si at man ikke skal sette den full temperatur, heller ikke til å begynne med for så å skru ned). De fleste beleggene tåler opptil 220-240°C. Ved høyere temperaturer kan belleget svis av og ødelegges slik at maten brenner seg fast!

  • Unngå å bruke tom panne på varm plate

  • Avkjøl alltid pannen før rengjøring. Å spyle en varm panne med kaldt vann kan føre til at bunnen blir bøyd og pannen ikke lenger står skikkelig på komfyren!

  • Vask alltid pannen godt med såpe, både innvendig og utenpå.

  • Bruk redskaper av plast eller tre. På noen stekepanner står det på at en kan bruke metallredskaper, men vi anbefaler det likevel ikke.

  • Skal du steke med fett eller olje, pass på at fettet egner seg til steking. Enkelte oljer, som f.eks olivenolje, tåler ikke høyere temperaturer og bidrar til å ødelegge belegget i pannen. Rapsolje tåler høy varme og er velegnet til steking.

Etiketter: ,

(0) Legg igjen kommentar
Tilbake til toppen!
Arkivet

februar 2010 mars 2010 april 2010 mai 2010 juni 2010
Nyeste innlegg

Supersalg Ekstra gode tilbud! Fat fra Steninge Slott 50% på hele butikken!
Layout Bakgrunn Ikon