LINKER
INFO
Denne bloggen blir skrevet av Ine som er ansatt ved Christiania GlasMagasin Bryne. For spørsmål/kontakt, send en e-mail til Ine her: ineh@digernes.as, eller send en e-mail til butikken her: cg434@christianiaglasmagasin.no.

Antall besøkende på bloggen vår:

Ønsker du å få tilsendt e-mail ved eventuelle fremtidige salg/hendelser? Klikk her for å registrere deg!
Har du Facebook? Bli fan av Christiania GlasMagasin Bryne ved å klikke her!
torsdag 11. februar 2010 @ 10:00
Vi kjører salg igjen! 50% på alle varer (untatt elektriske artikler)! Det er ingen grunn til å engste seg, vi skal ikke legge ned! Grunnen til salget er fordi vi har så mye på lager, og fordi vår kjede er veldig flink til å forhandle seg frem til gode priser på store vareparti fra våre leverandører!

Kom innom og se hva vi har - nå er det jo snart bryllupssesong, så det kan lønne seg å sjekke bryllupslistene hos oss! Tilbudet gjelder også alle servisene vi har inne, så lenge lageret rekker!

NB! Vi er desverre tomme for Rosendahl! Eva Solo og Menu er for øyeblikket ikke en del av vår varebeholdning, men det jobbes fortsatt med å bestemme hvilke varer vi skal ha i butikkene fremover!
Vi kjører salg helt til vi får beskjed om å avslutte det, så vi vet desverre ikke hvor lenge det varer. Derfor er det lurt å slå til nå!

Etiketter:

(0) Legg igjen kommentar
Tilbake til toppen!
Arkivet

februar 2010 mars 2010 april 2010 mai 2010 juni 2010
Nyeste innlegg

Layout Bakgrunn Ikon