LINKER
INFO
Denne bloggen blir skrevet av Ine som er ansatt ved Christiania GlasMagasin Bryne. For spørsmål/kontakt, send en e-mail til Ine her: ineh@digernes.as, eller send en e-mail til butikken her: cg434@christianiaglasmagasin.no.

Antall besøkende på bloggen vår:

Ønsker du å få tilsendt e-mail ved eventuelle fremtidige salg/hendelser? Klikk her for å registrere deg!
Har du Facebook? Bli fan av Christiania GlasMagasin Bryne ved å klikke her!
onsdag 21. april 2010 @ 17:47

Meld deg inn i kundeklubben vår og motta fantastiske kundetilbud på e-mail! Vi sender ikke ut noen annen form for reklame, så den eneste måten å være sikker på at du får med deg de beste tilbudene hos Christiania GlasMagasin er å melde seg inn i kundeklubben!

Akkurat nå har vi for eksempel spesielle kundetilbud på Porsgrund Porselen, Kafé, Osaka, Classic og Sienna - de som allerede er medlemmer i kundeklubben har fått disse tilbudene tilsendt på mail og kan skrive den ut og vise frem i butikken dersom de ønsker å benytte seg av tilbudet.

Hver gang vi kjører igang ny kampanje (f.eks. 50%), vil vi også informere om dette på e-mail. Meld deg på idag! Klikk her!

Etiketter: , ,

(0) Legg igjen kommentar
Tilbake til toppen!
Arkivet

februar 2010 mars 2010 april 2010 mai 2010 juni 2010
Nyeste innlegg

50% igjen! Kupong for gratis kubbelys v/handel! Supergode tilbud! Ny kampanje! Påskeharer Vi har bursdag! Påsken er kommet! Vårfølelse: Finn Schjöll Vi fortsetter med 50%! Redoute Roses
Layout Bakgrunn Ikon